Tipuri de sprâncene

Tipuri de sprâncene

 

Arta de a stiliza sprâncenele necesită o adevărată îndemânare. Pentru unii clienți este un drum deosebit de lung și anevoios, deoarece poate dura ani de zile pentru a ajunge cu adevărat la forma dorită – fie pentru că și-au stilizat singuri sprâncenele timp îndelungat în mod greșit, fie că a făcut altcineva acest lucru pentru ei. Pentru a ajunge la forma dorită este nevoie ca sprâncenele naturale să crească și să fie redefinite corect, în conformitate cu forma naturală, dar și cu dorințele specifice ale clientului. Pentru schimbări temporare, puteți întotdeauna să stilizați forma sprâncenelor clienților cu machiaj.

Putem stabili cinci mari categorii de forme de sprâncene în care se pot încadra clienții voștri. Bineînțeles, pornind de la acestea, pot deriva numeroase alte forme – doar trebuie să o găsiți pe cea potrivită fiecărui client în parte și să o ajustați în funcție de preferințele acestuia. Haideți să descoperim împreună care sunt aceste forme:

 

Rotunjite – Sprâncenele rotunde luminează fața prin distanța mare față de ochi. Specialiștii spun că acest tip de sprâncene se potrivește extrem de bine unei fețe cu multe unghiuri. Cu alte cuvinte, complimentează mandibula definită, nasul ascuțit sau bărbia ascuțită. Astfel, se creează o armonie pe chipul clientului, prin echilibrarea tuturor elementelor.

 

Arcuite – Acum este vorba, bineînțeles, despre opusul unei sprâncene rotunjite. Acest tip de sprânceană are un singur punct de înălțime, bine fixat. Adaugă mai multă definiție chipului și se potrivește unei fețe mai rotunde, unui nas mai lat sau unor buze mai pline. Sprâncenele ascuțite adaugă geometrie unei astfel de fețe.

 

Orientate în sus – Cea mai dorită formă a momentului actual, sprâncenele cu colțurile extrene ridicate în sus oferă cea mai bună metodă de lifting optic. Unele persoane au norocul să se nască cu o astfel de formă ascensională a sprâncenelor, în timp ce altele nu o pot căpăta niciodată. Există și candidați ideali pentru schimbarea formei, însă trebuie să îi alegeți cu atenție pentru ca rezultatul să fie cât mai natural și mai satisfăcător.

 

Drepte – Spre deosebire de sprâncenele ascensionale, care sunt tot drepte, dar orientate în sus, acestea sunt drepte, plate și liniare. Cu siguranță ați tot văzut acest tip de sprâncene, atât la clienți, cât și în mediul online. Sprâncenele drepte sunt destul de greu de modificat, deci cel mai bine ar fi să le stilizați în conformitate cu forma lor naturală. Pentru clienții care nu sunt mulțumiți de această formă, va exista întotdeauna varianta micropigmentării.

 

În formă de S – Sprâncenele în formă de S sunt destul de rar întâlnite, dar ele există și, cu o tehnică corectă, pot fi stilizate extrem de frumos. Din nefericire, ele pot fi rezultatul unei pensări greșite în mod repetat și este posibil să nu complimenteze atât de frumos chipul clientului. În aceste situații, fie se corectează forma prin subțirerea implicită a sprâncenelor, fie prin micropigmentare.


Follow Us On Instagram